luni, 9 septembrie 2013

Prajitura cu crema de cafea

Pentru iubitorii de cafea



Detalii pe www.prajituriacasa.ro
COMANDA ACUM -> 0766.441.007 sau prajitura.ta@gmail.com

Chiar daca misterioasa bautura neagra si amara apare in scrierile lui Homer si in legendele arabe, la nivel mondial este acceptata ideea ca a fost descoperita de catre un pastor etiopian in anul 850. Pastorul a observat ca dupa ce caprele sale mananca boabele rosiatice ale unui arbust , acestea devin foarte active. Dupa ce a testat el insusi boabele a impartasit cu altii minunata descoperire si astfel cafeaua a inceput sa fie cultivata in toate regiunile populate de arabi. 

Initial licoarea a fost blamata de liderii religiosi pe motiv ca este un elixir ce ofera puteri diavolesti. Mai tarziu, credinciosii italieni i-au cerut Papei Clement al VII-lea sa interzica consumul de cafea. Acesta, inainte sa promulge interzicerea consumului de cafea, a gustat personal licoarea si a decis sa nu o interzica si sa lase credinciosii sa se bucure de ea. 

In ziua de azi cafeaua a ajuns pe locul doi in privinta importantei economice, dupa petrol. 

Prajitura cu crema de cafea

Noua ne place cafeaua dar la fel de mult ne place si prajitura cu blat pufos de cafea, umpluta cu crema de cafea. O prajitura foarte aromata care o pregatim cu mult drag din oua, faina, cafea, unt, si zahar. Nu sunt multe ingrediente dar, combinate in proportii exacte redau o prajitura perfecta pentru orice moment al zilei. Va invitam sa o gustati dupa ce o scoatem de la frigider unde se raceste pentru cateva ore!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu