joi, 12 septembrie 2013

Cheesecake cu orez si visine

Branza, Orez si Visine - un minunat desert



Detalii pe www.prajituriacasa.ro
COMANDATI ACUM -> 0766.441.007 sau prajitura.ta@gmail.com

Azi, mai scoatem o reteta la intaintare din Chester, New York. Prima varianta de cheesecake isi are originile in Grecia Antica si trepatat a fost dezvoltata de bucatari pana ce si-a gasit varianta finala in Statele Unite ale Americii in 1872.

Reteta pe care noi o propunem este a unei prajituri usoare si nu foarte dulce. Sosul de visine care se adauga peste intreaga prajitura nu doar ca ajuta la imbunatatirea aspectului ci si ii confera un gust echilibrat. Prajitura se obtine din branza proaspata de vaci, orez, lapte, scortisoara si oua, iar sosul se face rapid din visine, zahar si apa. In sezon folosim fructe proaspete dar cand nu se mai gasesc pe piata le scoatem repede de la congelator unde mai avem si alte fructe pastrate pentru iarna. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu