marți, 27 august 2013

Prajitura cu mere olandeza

Prajitura cu mere in Olanda!



Detalii pe www.prajituriacasa.ro
COMANDA ACUM -> 0766.441.007 sau prajitura.ta@gmail.com
Retelete de placinte si prajituri cu mere olandeze sunt vechi de secole. Exista o pictura din 1626 care intruchipeaza o placinta cu mere (appeltaart sau appelgebak) iar o carte de bucate olandeza din perioada 1514 reda o reteta identica cu cele din zilele noastre.

Placintele si prajiturile cu mere olandeze au specifica crusta ce se regaseste pe margini si baza. Aceatsa este umpluta cu bucati sau felii de mere amestecate cu scortisoara si zahar. Deasupra umpluturii se pun suvite de aluat in form de grilaj care sa tina umplutura. Acestea se consuma calde sau reci, cu topping de inghetata.

Prajitura cu mere olandeza are specific aroma de scortisoara sau lamaie si poate include stafide sau glazura. Noi am gasit o reteta de prijitura cu mere traditionala diferita de ceea ce cunoastem, sub forma de chec, la fel de savuroasa si gustoasa.

Reteta de prajitura cu mere olandeza contine:

Mere decojite si taiate felii, zahar, scortisoara, unt, oua, vanilie si faina. Dupa ce ingredientele se amesteca bine, se coace timp de o ora si jumatate si se serveste, de preferat calda. Asa cum am mentionat, prajitura se aseaza in forma de chec iar dintr-o forma ies 10-12 portii. Livrarea se face in 24h de la comanda ferma, dar preferam sa o livram imediat ce am scos-o din cuptor pentru a o servi calda.

Pentru comenzi ne puteti contacta la numarul de telefon 0766.441.007 sau prin email la prajitura.ta@gmail.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu